De OVA viert feest in 2016: We bestaan 40 jaar!

 

Dat gaan we een heel jaar lang vieren.. Misschien vier je graag mee? Je bent welkom zowel boven als onder water!

Hiertoe is onze activiteiten commissie uitgebreid met een lustrum subcommissie.
Ze hebben een gevarieerd programma voor het hele jaar samengesteld.

Voor elk wat wils is er wel een of meerdere activiteiten te doen, Scubadoe krijgt een plaats, er zijn familie activiteiten, en zeker ook veel leuke duiken. We gaan het hele jaar door……..

 

Het programma:

Januari Op zondagmiddag de 17e organiseren we een oliebollenduik. De echte die-hards gaan te water en daarna zijn er wafels en oliebollen.
Voor de niet duikers is er een wandeling uitgezocht door Thorn en langs de maasplassen.
FebruariTe koud om te duiken? We gaan naar Tauchcenter-nullzeit in Duisburg en maken daar een indoor duik.
Klik op de link om naar de site te gaan: http://www.tauchcenter-nullzeit.de
Maart

Pasen valt vroeg, de week nadat we de caravans plaatsen is al Pasen. We gaan dit weekend naar Zeeland. We hopen natuurlijk op goed weer. De paashaas heeft beloofd om volgend jaar wederom de OVA een bezoek te brengen. s’avond gaan we traditioneel gezellig steengrillen. Naast het familietreffen in Zeeland zal zowel in Limburg als ook in Zeeland een eier-zoek-duik gehouden worden. Na het weekend kunnen de gevonden eieren ingeleverd worden voor een leuke attentie.

AprilDe maand van nostalgische duiken, we gaan naar La Combe en Sprimont. Een flinke rit maar dan duiken we wel op 2 plaatsen die al sinds jaar en dag bedoken worden door de OVA. De niet duikers kunnen rondom de duikplaatsen leuk wandelen. Dit beloofd een leuke dag te worden.
Mei

Met Pinksteren wordt ons 16e Preuvenement in Zeeland gehouden. Nee, niet met Hemelvaart maar met Pinksteren. Dit heeft te maken met de meivakantie. Hemelvaart valt er middenin. Vandaar dat we eenmalig uitwijken naar Pinksteren. Naast het Preuvenement op zondag worden er op zaterdag en maandag duiken geregeld.

Juni

Heel ouderwets wordt in deze periode een duikstage van ca 1 week georganiseerd. Het idee is om naar Kroatie te gaan, een plek waar we niet al te veel geweest zijn als vereniging, we laten ons verassen.

Naast de duikstage gaan we ook de Noordzee op. Adri heeft dit al gemailed in de OVA.

Juli Scubadoe duik dag en aansluitend een BBQ in het Anker (vroeger noemden we dit afsluiting binnenwater). Samen met de jeugd gaan we te water. Aansluitend gaan we naar het Anker om daar te genieten van een BBQ en een natje.
Augustus Even een adempauze voor de commissies. We gaan er van uit dat in deze maand iedereen gewoon ergens een duik maakt, Thuis, op vakantie, of gewoon ergens...
SeptemberHet grote familie jubileum weekend. We gaan er weer op uit en gaan een weekend lol maken.
OktoberVoor sommigen zal een wensdroom uitkomen: We gaan een mosselduik maken en of een duik op Bommende. Het is niet hardop uitgesproken maar het kan zo maar zijn dat we een mosselavond regelen in Zeeland.
NovemberHet wordt koud dus….. We gaan een ijsduik simuleren
DecemberLangzaam tijd om ons jubileumjaar te gaan afronden. Zo vlak voor kerst gaan we een boom onderwater opzetten. Met ballen en alles wat erbij hoort. Dat zal zeker lachen worden.

 

Naast dit allemaal hebben de trainers toegezegd dat zij 2 speciale jubileum trainingen willen gaan verzorgen.
Niet een gewone maandag avond training maar duidelijk iets extra’s. Zodra we hier meer van weten gaan we dit ook bekend maken.

 

Als ovariaan wil je natuurlijk meer weten! Klik snel op de Lustrum 2016 pagina voor leden... Hier staan of komen binnenkort verdere details van bovenstaande activiteiten te staan